Conacul Archia
DESCOPERIM IMPREUNA LOCURILE FAINE ALE ROMANIEI!

Conacul Archia, cazare de 5 stele in Deva, Hunedoara

Conacul Archia este singura pensiune boutique de 5 stele din judetul Hunedoara. Noi am vizitat-o in primavara lui 2012 si am fost placut surprinsi sa descoperim, la 5 minute de orasul Deva (vedeti locuri faine de vizitat in Deva), pensiunea, parte a domeniilor Szabo (dupa numele proprietarilor), realizata cu mult bun-gust si cu atentie la detalii.

Ce ne-a placut la Conacul Archia

  • Camerele, decorate deosebit, fiecare cu o tematica speciala, adaptata fiecarui tip de vizitatori: pentru indragostiti, camera Macilor (considerata a fi cea mai frumoasa din Conac) sau Hulubarie, pentru aventurieri camera Vanatoare, Cai sau Echitatie, pentru visatori Flori de camp, Floarea Soarelui sau Frunze, pentru melancolici camera Radacini sau Zburatoare, pentru excentrici apartamentul transilvan sau cel traditional
  • Saltele foarte confortabile
  • Curatenia impecabila a camerelor si a intregii pensiuni
  • Politetea si discretia personalului
  • Nivelul gastronomic al restaurantului
  • Casuta de peste rau, unde se pot caza cei care doresc discretie si liniste
  • Elementele de divertisment / petrecere a timpului liber, de la piscina si sauna, pana la centrul de echitatie si terenul de tenis aflat in apropiere
  • Linistea zonei – in imediata apropiere nu se afla alte cladiri / case
  • Tarifele, corecte pentru conditiile oferite

Galerie Foto Conacul Archia

Unde se afla Conacul Archia

Conacul se afla la 6 kilometri de Deva. Cum intrati in oras, venind dinspre Bucuresti, urmariti indicatorul spre satul Archia si faceti la stanga.


CE SPUN ALTI OASPETI

"Locatia linistita si totusi aproape de centrul orasului Deva, interiorul amenajat cu gust, camera spatioasa, personalul politicos, menu-ul restaurantului, imprejurimile."
Monica
Booking.comTarife

Pret dubla superioara (camera maci): 265 ron
Servicii incluse: Cazare + Mic Dejun
TRIMITETI REZERVARE

Mai multe detalii


Luati-va doua zile libere si mergeti intr-un week-end prelungit la Archia. Confortul camerelor, relaxarea zonei si desfatarea culinara va vor da forte noi si inspiratie. Alocati timp si suflet pentru a vizita biserica Densus, una dintre cele mai vechi biserici din Romania si magicul Castel al Corvinilor din Hunedoara. Relaxare faina va dorim!

Recomandari in apropiere

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...OBIECTIVE TURISTICE IN ROMANIA
CAZARE DE LUX IN ROMANIA
Bucuresti
calator@locurifaine.ro | 0723-660-330
NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter